✉️ Send e-mail   🔒 Se konto

✉️ Send e-mail   🔒 Se konto

Foderautomat til nødder og solsikker

Med en foderautomat til nødder og solsikker tiltrækker du nemt et væld af smukke vildtfugle til din have. Den holder maden tør og frisk, så fuglene altid har noget lækkert at spise.

Derfor tilbyder vi forskellige foderautomater til nødder og solsikker.

Vurderet 0 ud af 5
179,00kr.

Foderautomater til vildtfugle

Smuk foderautomat med praktisk ophæng

Vurderet 0 ud af 5
179,00kr.
Tilbud
Vurderet 0 ud af 5
Original price was: 229,00kr..Current price is: 199,00kr..

Tiltrækker forskellige fuglearter

En foderautomat fyldt med solsikker og jordnødder er godt for vildtfugle. Forskellige arter elsker disse lækkerier, og det kan være med til at gøre, at der kan komme flere fugle i din have.

Holder maden frisk og tør

Foderautomaten er designet til at beskytte maden mod vind og vejr. Det betyder, at solsikker og jordnødder forbliver friske og tørre, selv når det regner eller sner. Vildtfuglende kan derfor altid have adgang til nødder og solsikker, hvilket kan gøre, at de vender tilbage til din have igen og igen.

Mindsker spild og rod

Med en foderautomat hænger maden sikkert, og fuglene kan nemt få fat i den uden at spilde. Dette betyder mindre rod på jorden og færre ubudne gæster som rotter og mus, der ellers kunne blive tiltrukket af løse frø og nødder. Hvilket kan holde din have pæn og ren, mens du hjælper fuglene.

Let at fylde og vedligeholde

Foderautomaterne er nemme at bruge. De kan let åbnes og fyldes op med mere foder, og de fleste af vores modeller kan også hurtigt rengøres.